Élelmiszertechnológus üzemmérnök, élelmiszer-biztonsági szakmérnök
Munka és szakmai tapasztalatok:
Nóra több mint 30 éves gyakorlattal rendelkezik az élelmiszeriparban, ezen belül 20 éves
élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási tapasztalata van. Sikerrel vezetett élelmiszeripari
minőségbiztosítási projekteket (HACCP, IFS, ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, ISO 50001, RSPO szabvány
szerinti rendszerek működés irányítása). Tapasztalt belső auditor. 2021-től szakmai tapasztalatait
élelmiszerbiztonsági szaktanácsadóként osztja meg a vállalkozásokkal.
Specialista a
- HACCP rendszer kidolgozásában, felülvizsgálatában
- IFS szabvány szerinti rendszer kidolgozásában, felülvizsgálatában
- Belső auditok, beszállítói auditok elvégzésében
- Gyártmánylapok, Specifikációk készítésében
- Tápértékszámításban
- Higiéniai tanácsadásban
- Élelmiszerbiztonsági képzésben
Tanácsadói referenciák:
- Sörművek Balatonszentgyörgy
- Ice ’N’ Go!
- Rubók Pékség
- NÉBÁR
- Pek Snack
- Mentes Vekni